Quan siguem pares no ho farem mai

Colección Novela

Quiero comprarlo
Un libro de Joan Carles Folia Torres

L’autor, Joan Carles Folia, ens aproxima a una de les experiències més boniques que existeixen; ser i fer de pare o mare. Aquest llibre és un meravellós viatge per les diferents etapes de la paternitat i de la maternitat.
Un recorregut que els que ja hem viscut aquesta experiència, ens transporta a tot allò que nosaltres no hauríem fet mai i hem acabat fent. I pels que encara no l’heu viscut o esteu a punt de viure-la, us endinsarà en aquest terreny desconegut, us obrirà la mirada i us conduirà per aquesta gran experiència de vida.
“Quan siguem pares, no ho farem mai” quina gran frase, quina gran contradicció.

Biografía:

Joan Carles Folia porta 30 anys dedicat a treballar amb persones. Els seus 15 anys com a professor, el seu pas per l’administració i la creació de les seves empreses dedicades al sector de l’àmbit educatu, cultural i esportu així com la seva formació i consultes privades de coaching a Barcelona i Girona (xerrades a equips d’empreses, centres docents, ajuntaments i l’ajuda individualitzada).
Col·laborador amb diferents mitjans de comunicació i amb més de 300 xerrades i formacions per tot el territori estatal i nacional, abordant temàtques d’interès per a mestres i professors, pares i mares, empresaris i gestors de RRHH.
Joan Carles Folia assessora a diferents centres educatus, empreses i mitjans de comunicació.Contacta con nosotros


    Los campos con asterisco son obligatorios

    Llámanos sin compromiso al
    91 082 0048