RELATS DE LES INFERMERES Qui som i què fem les infermeres

Colección Relatos

Quiero comprarlo
Un libro de Mª Angels Piñol

Aquest llibre vol donar una pinzellada sobre el món de la Infermeria. En aquest cas parlant de dones infermeres, potser per emmirallar-me a mi mateixa en el món que ens estat donat, i per quines situacions passem. Fa anys que tant les dones com els homes compartim la professió infermera, i tots ells i elles mereixen el meu respecte, però us parlaré de les dones, necessito fer-ho. Sobre tot per la seva invisibilitat, tant pel fet de ser dones i a més ser infermeres.
Aquestes infermeres expressen de primera mà quina ha estat la seva vida, tant a nivell professional com personal, elles voluntàriament han acceptat participar en aquest llibre de relats, són dones d’aquí i d’allà. Dones del món.
A través de les seves històries, hem pogut conèixer la qualitat humana que traspuen, en la feina que fan en els diferents indrets on desenvolupen la professió.
Desprès de llegir aquest llibre de relats,
Les nostres històries, podem ajudar a tenir més clar quin ha estat i quin és el nostre rol en el món de la salut.

Biografía:

Mª Àngels Piñol Torelló
Nascuda a Barcelona un 17 d’octubre, jubilada, continua fent alguna classe o xerrada. Viu entre Sant Cugat del Vallès i Begur.
Infermera, llicenciada en Humanitats, DI en Neurociències. Ha treballat compaginant l’assistència amb la docència, i la gestió en hospitals i universitats. Ha estat professora a set escoles d’Infermeria de universitats de Catalunya i Andorra, i d’altres centres docents.
Ha fet capítols de llibres, articles i correccions científques, en relació als estudis de la seva professió la Infermeria.Contacta con nosotros


    Los campos con asterisco son obligatorios

    Llámanos sin compromiso al
    91 082 0048