saber-sortir

Saber sortir de l’addicció

Colección Autoayuda

Comprar libro
Un libro de Xavier Masagué Riba

Moltes vegades es pot pensar que no hi ha solució. Però hem de tenir fe i confiar en que la vida te un pla molt més elevat del que nosaltres podem imaginar, sempre i quan estem disposats a estimar a les persones que ens envolten, les situacions que vivim i també ganes de canviar les coses que ens afecten negativament. Jo hi había un moment en el que em pensava que ho tenía tot i vaig necessitar anar al fons del pou per veure la realitat de com era la meva vida i de com volía que fos en realitat. La malaltia de l’addicció es una enfermetat primaria, progressiva i mortal.

Diuen que per un addiccte sense tractar, hi han 3 camins: psiquiàtric, presó o cementiri. Estic content del camí que hem va tocar i d’escollir la recuperació.

Biografía:

Xavier Masagué Riba, terapeuta d’addiccions y salut mental. Marcat com molts per la frase: “ en aquesta vida tens que escriure un llibre, plantar un arbre i tenir un fill.” Té un somni desde petit per plasmar la seva història y per donar a entendre que es el que li pasava i no sabía com resoldre en aquell moment. Ara s’atreveix a explicar el problema y la solució en aquest llibre.Contacta con nosotros    Los campos con asterisco son obligatorios

    Llámanos sin compromiso al
    91 082 0048