Senzill manual de comunicació

Senzill manual de comunicació

Colección Investigación

Un libro de Pep Camps Barnet

SENZILL MANUAL DE COMUNICACIÓ és un llibre que va adreçat a qualsevol persona interessada en millorar la seva comunicació interpersonal. Està escrit amb un llenguatge planer i entenedor per a qualsevol tipus de públic, la qual cosa no siginifica que estigui mancat de fonamentació teòrica. A part de voler arribar a moltes persones amb un objectiu divulgatiu i d’ampliació de coneixements sobre comunicació humana, aquest llibre planteja una sèrie d’exercicis pràctics per poder anar realitzant a mesura que se’n fa la lectura. Les explicacions dels diferents temes també van acompanyades de multitud d’exemples, tant de l’àmbit personal com de l’àmbit professional, així com d’il•lustracions que faciliten la comprensió dels conceptes.

¿Te ha gustado? ¡Compártelo!

Biografía:

Vaig néixer a Barcelona el 3 de març de 1964. Actualment visc amb la meva parella Sílvia, les meves filles Carla i Sandra i la meva gossa Duna, en un poble del Vallès Occidental que es diu Palau-solità i Plegamans.
Sóc pedagog de formació i actualment em dedico a la formació per a empreses i per a persones a l’atur. Les meves especialitats tenen a veure amb el desenvolupament personal, la comunicació humana, el treball en equip, les habilitats directives, la intel•ligència emocional, l’anàlisi transaccional… També faig sessions de facilitació del canvi personal (coaching) tant en grup com individuals.
La dedicació a escriure ha acompanyat sempre algunes de les meves estones de lleure. Tot i que he estat premiat en algun certamen local de contes, el treure a la llum aquest primer llibre és per a mi la fita més important fins a l’actualitat relacionada amb l’escriptura, ja que era un projecte que duia al cap des de fa molt de temps.Contacta con nosotros    Los campos con asterisco son obligatorios

    Llámanos sin compromiso al
    91 082 0048