solamente-el-cel-no-canvia

Solament el cel no canvia

Colección Ensayo Relatos

Un libro de Antoni Lacasa i Ruiz

Solament el cel no canvia és un breu recull de reflexions de l’autor, producte de gairebé 50 anys d›estudis i recerques paleontològiques. Cerca resposta a les preguntes del perquè de la vida i l’home al planeta: què hi fa aquí l’ésser humà amb un voluminós cervell i capacitats extraordinàries que el distingeix de la resta d’animals? L’autor es meravella de l’alta enginyeria natural que mostren tots els organismes, la qual supera amb escreix la humana. D’on surt?

En 16 reflexions exposa tot allò que veu, però no compren, buscant solució als grans misteris.

Biografía:

Des de petit, sentí atracció pels fòssils i la història de la vida. La seva passió per la paleontologia el portà el 1977, amb altres companys, a instaurar una Secció de Geo-Paleontologia a l’Institut d’Estudis Ilerdencs de Lleida. Des de llavors, fou conseller permanent i cap de la dita Secció fins al 2020 (43 anys).

A la província de Lleida, desenvolupà, com a codirector, nombroses campanyes de recerca paleontològica, on es descobriren diversos fòssils d›excepcional importància i singularitat internacional, alguns dels quals els va descriure. Tanmateix, la seva dèria continuà amb la realització de diverses intervencions a la recerca i troballa de despulles de dinosaures i també simpòsiums.

Diversos científics, nacionals i estrangers, l’honoraren batejant amb el seu nom quatre espècies fòssils. Ha impartit més de dues-centes conferències i compta amb uns dos-cents escrits de divulgació paleontològica tant d’àmbit nacional com internacional.

És autor també de quatre llibres sobre temàtica paleontològica.Contacta con nosotros    Los campos con asterisco son obligatorios

    Llámanos sin compromiso al
    91 082 0048