teatre-a-secundaria

Teatre a secundària? Sí, gràcies!

Colección Docencia o aprendizaje

Un libro de Lena Serra Capó

El teatre és un element dinamitzador i normalitzador de primer ordre dins els centres educatius. Són molts els docents i molts els alumnes que s’hi han implicat i moltes les iniciatives que s’hi han desenvolupat. L’obra és un recull de propostes, de projectes i d’obres que s’han portat a terme els darrers trenta anys a l’ IES Madina Mayurqa de Palma. L’obra és un intent de posar en valor el teatre que es fa als centres escolars.

Biografía:

Magdalena Serra Capó (Muro, 1961)

Llicenciada en Filologia Hispànica i Filologia Catalana per la UIB. Ha exercit de professora de Llengua i Literatura Catalanes a l’ensenyament secundari. Actualment, jubilada.

Des de l’ Associació Trenta1 ha treballat en la dinamització d’activitats per a joves, vinculades al món audiovisual i, sobretot, vinculades al món del teatre. Va coordinar l’Escola Municipal de Teatre de Palma (2008-2011). Ha impartit cursos i xerrades de formació de didàctica de Teatre i de Llengua. S’ha responsabilitzat del muntatge i direcció d´una cinquantena d’obres i és autora de diversos llibres vinculats amb el món del teatre escolar.Contacta con nosotros    Los campos con asterisco son obligatorios

    Llámanos sin compromiso al
    91 082 0048