Temps furtat

Colección Novela

Un libro de J. M. Gisbert

A la primavera de 1939, una parella veu com el seu futur marxa entre el caos d’una guerra perduda.
El que havien de ser només uns mesos, esdevindrà en un llarg temps de patiments i angoixes.
Toni té els dies comptats. La lluita pels seus ideals per aconseguir un món millor ensopega amb la brutal repressió feixista que fins i tot el porta al terrible camp d’Albatera.
Mentre, Rosa trau de dins la resistent que viu al seu interior i lluita per sobreviure sense perdre l’esperança de retrobar el seu home.
El sacrifici silenciós de Ramon, la presència quasi invisible d’Empar i Maria i les múltiples relacions dels protagonistes, són el fil conductor d’aquesta novel·la basa-da en fets reals. .
L’entrecreuament de les diverses històries, especialment les dels dos personatges, un militar colpista i un peculiar clergue que, malgrat la seua procedència social, no actuen com caldria esperar d’ells.
Ambientada a la València de la postguerra i la Barcelona dels cinquanta i seixanta, la història d’aquells anys forma part del decorat que, inevitablement, condiciona la vida dels protagonistes.
A la barbàrie dels partidaris de tractar els demés oprimint-los i aixafant la discre-pància, es sumen les diverses formes de relacionar-se les persones.
Més enllà de la presa de posició davant la dictadura, l’amor, l’odi, l’enveja, l’amistat, a la fi la condició humana, són molt presents a l’obra.

Biografía:

Joan Miquel Gisbert
Sagunt 1952
Fill de una postguerra que encara dura. Treballador al sector de serveis públics, sempre implicat amb el moviment obrer.
Militant sindicalista a l’etapa anomena-da de transició.
Pren consciència de País els últims temps del franquisme.
De formació autodidacta. Compromès en la recuperació i defensa de la llengua.
Com deia Manuel Sanchis Guarner, una llengua no mor per no guanyar nous parlants, mor si la deixen de parlar aquells que la parlen.
Actualment és jubilat, el que li permet dedicar-se al que sempre ha somniat: contar històries i fer-ho escrivint. Un desig vital.Contacta con nosotros


Los campos con asterisco son obligatorios

Llámanos sin compromiso al
91 082 0048