un-polsim-de-sal

Un polsim de sal

Colección Novela

Un libro de Laura Autonell Aranda

La Marta, malalta d’Alzheimer, en el seu últim tram de vida en una residència del Guinardó, intenta deixar per escrit al seu fill Robert la història d’un passat ocult i dolorós que la va fer fugir del poble.

Tot comença als anys setanta quan la Marta es casa amb en Manel, un ambiciós jove que treballa a les mines de sal de Súria. El seu matrimoni trontolla des del començament pels maltractaments i per la intromissió interessada d’en Jesús, un miner company d’en Manel i cap d’un grup d’amics anomenat “Els dotze apòstols”, que està obsessionat amb la Marta des de la infantesa.

En Joan, germà d’en Manel, la Isabella, una prostituta italiana, i la Marta, es converteixen en ferms aliats a l’hora de fer front a un enemic comú: en Manel.

El present i el passat es barregen dins d’una caixa vella que en Robert troba un cop morta la seva mare, i que li donarà les primeres pistes per saber la veritat dels seus orígens a Súria.

Biografía:

Laura Autonell Aranda (Taradell 1963) després de guanyar la 19a. Edició del Premi Literari Solstici de Taradell (2021), la V Edició del Premi La Miranda de La Roca del Vallés (2021) i l’accèssit de la 24a. Edició del Premi literari Vila de Torelló (2022), s’endinsa en el món de la novel·la amb un llibre que reflecteix la seva inquietud per ambients i situacions que no li són pròpies. La recerca d’històries atractives, en escenaris particulars, i amb personatges únics, són alguns dels trets característics de les na-rracions de la nostra autora que s’inaugura com a novel·lista amb “Un polsim de sal”.Contacta con nosotros    Los campos con asterisco son obligatorios

    Llámanos sin compromiso al
    91 082 0048