Una vida sense gossos

Una vida sense gossos

Colección Novela

Comprar libro
Un libro de Roger Pastor Lorente

Sempre m’havia seduït la història de tantes persones que, com el meu avi, a mitjans dels ’60 invertien estalvis i vida per embarcar- se cap a les Amèriques a fer fortuna. Sens dubte era
aquest un bon punt d’inflexió en la vida del qui marxava, però també dels qui es quedaven a casa, “penjats”, esperant notícies. El més comú era tornar arruïnat com a menor dels mals associats a un viatge de plaers i penúries.
Però en aquesta novel•la he volgut dotar al viatger d’un cor partit, enfrontant la imatge creada dels qui pateixen la marxa, amb la realitat del qui es veu envoltat d’una nova vida lluny de casa.
Això conduirà al nostre protagonista nascut a Barcelona a viure per països tant inconnexos com Brasil, Tailàndia i Laos. Immers en l’efervescència econòmica del triangle de l’opi en plena guerra de Vietnam, bressola la il•lusió cada cop més efímera de tancar el cercle.

¿Te ha gustado? ¡Compártelo!

Biografía:

Roger Pastor Lorente va néixer l’Abril del 1975 a Barcelona. Vint anys més tard va marxar a estudiar enginyeria Forestal a Lleida, província que el va adoptar fins a dia d’avui. Actualment dirigeix un Alberg a la serra del Montsec, amb qui comparteix el seu temps amb la passió per viatjar, l’alpinisme, la música i l’escriptura. D’aquesta última disciplina s’extreuen obres de teatre, lletres de cançons, una guia de muntanya del Montsec (ed. Alpina) i la seva primera novel•la, “una vida sense gossos”.Contacta con nosotros    Los campos con asterisco son obligatorios

    Llámanos sin compromiso al
    91 082 0048