voleu-mes-cava

Voleu més cava?

Colección Novela

Un libro de Pere Pascual Musté

Tres bons amics de la infància es van distanciant a mesura que es fan grans. En l’actualitat, passats trenta anys des de l’època de l’institut, saben que es tenen, saben que una trucada demanant ajut els tornarà a ajuntar però sols es veuen, a tot estirar, un cop l’any. Un fet inesperat els reuneix de nou i decideixen reforçar la relació fent una sortida de cap de setmana amb les respectives parelles.
Aquest és un llibre que, d’una manera clara, planera i senzilla, ens parla de les relacions de parella i de les relacions d’amistat.
Com a persones, fins on hem de ser capaços d’aguantar? Tot s’hi val en nom de l’amor i l’amistat? On són els límits? Podem perdonar-ho tot? I tu, què faries en aquesta situació?

¿Te ha gustado? ¡Compártelo!

Biografía:

Pere Pascual i Musté (Vilanova i la Geltrú gener de 1957). Estudia el Batxillerat a “Can Colapi” i el COU a l’Institut Manel de Cabanyes de Vilanova i la Geltrú. La major part de la seva vida laboral la desenvolupa al món de la banca fins a la seva desvinculació l’any 2015, moment en què es retroba amb la lectura i s’inicia amb l’escriptura. L’any 2021 publica la seva primera novel·la: T’he dit mai que t’estimo?, i l’any 2022: 41094 Encara no saps qui soc? Membre de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana des de l’any 2022.Contacta con nosotros    Los campos con asterisco son obligatorios

    Llámanos sin compromiso al
    91 082 0048