Enric Giné i Orengo

Biografía:

Soc Enric Giné. He tingut una vida molt agitada, no tinc bons records de la meva infància, doncs no vaig tenir contacte amb els meus pares, doncs vaig estar internat a un col·legi de Maristes.
Després, la comunicació amb el meu pare no va ser mai bona, vaig haver d’anar al Conservatori per aprendre de music. Vaig anar a Mallorca molts anys, després vaig anar a viure a Dinamarca.
L’any 1973, vaig casar-me, tinc una filla i quatre nets, que viuen allà. El 2004 vaig jubilar-me i vaig tornar a Catalunya i visc a Tossa de Mar. La meva passió, o potser fòbia, ha sigut la manera en què vivim, i ens governem. És catastròfica, no podem viure així, i sempre des de ben jove, he estudiat com pot ser que vivim d’aquesta manera, i que això sigui possible. La meva conclusió és que
sí que és possible, però hem de tenir les coses bens clares, si així és sí que és possible, però entre tots, i no demà, ha de ser una direcció que hem de seguir. Llegeix el llibre, i mira d’entendre el que jo escric, no és fàcil, perquè és un tema bastant profund.

Moltes Gràcies

Enric Giné i OrengoPublicaciones de Enric Giné i Orengo

Contacta con nosotros    Los campos con asterisco son obligatorios

    Llámanos sin compromiso al
    91 082 0048