raonaments

Raonaments – Reflexions – Anàlisis – Ètics

Colección Ensayo Investigación

Un libro de Enric Giné i Orengo

Hola, soc Enric Giné i aquest llibre és un resum de tota la meva vida, sempre he vist que la manera de viure i governar-se és i ha sigut catastròfica, la conductibilitat de la humanitat no ha prosperat, sí la tecnologia, i aquestes dues corbes no han estat paral·leles i això ha comportat un desfasament, i un desequilibri. Aquest llibre consta de quatre parts. La primera, “Anàlisis per un món millor!”, aquí faig una anàlisis d’aquest món tan terrible que vivim, realment no és un món terrible sinó que l’hem fet terrible, però jo escric el per què és així, i com podem fer per
viure tots amb felicitat. La segona part és “Raonaments, Reflexions i Anàlisi Ètics”, que estic segur que t’agradarà, perquè ho miro amb altres perspectives. La tercera part és “Política”, faig també uns raonaments, reflexions i anàlisis, del meu país i Espanya, espero que sigui del teu gust. La quarta és “La Música D’Enric”, jo soc music y he compost cinc cançons per al meu País, i dues cançons més per a nosaltres els que habitem en aquest planeta.

Llegir és una bona cosa, i espero que amb aquest Llibre, pugui jo contribuir a què tots junts podem fer un món on tots siguem més feliços.

Enric Giné i Orengo

Biografía:

Soc Enric Giné. He tingut una vida molt agitada, no tinc bons records de la meva infància, doncs no vaig tenir contacte amb els meus pares, doncs vaig estar internat a un col·legi de Maristes.
Després, la comunicació amb el meu pare no va ser mai bona, vaig haver d’anar al Conservatori per aprendre de music. Vaig anar a Mallorca molts anys, després vaig anar a viure a Dinamarca.
L’any 1973, vaig casar-me, tinc una filla i quatre nets, que viuen allà. El 2004 vaig jubilar-me i vaig tornar a Catalunya i visc a Tossa de Mar. La meva passió, o potser fòbia, ha sigut la manera en què vivim, i ens governem. És catastròfica, no podem viure així, i sempre des de ben jove, he estudiat com pot ser que vivim d’aquesta manera, i que això sigui possible. La meva conclusió és que
sí que és possible, però hem de tenir les coses bens clares, si així és sí que és possible, però entre tots, i no demà, ha de ser una direcció que hem de seguir. Llegeix el llibre, i mira d’entendre el que jo escric, no és fàcil, perquè és un tema bastant profund.

Moltes Gràcies

Enric Giné i OrengoContacta con nosotros    Los campos con asterisco son obligatorios

    Llámanos sin compromiso al
    91 082 0048