Sant Esteve de les Roures

Colección Novela
Quiero comprarlo
Un libro de Christina Stub

Aquesta podria ser la història del poble català.
O un
“…i per què no podria ser així?” que volem compartir amb qui tingui sentit de l’humor i una ment oberta.
Partint dels atemptats a Barcelona el 17 d’agost 2017 i ambientada en una Catalunya marcada pel procés i la conseqüent repressió, seguim a la periodista Sofa Puig en una trepidant aventura que es mou entre el passat i el present, amb el xiuxiueig de la història i la creixent coerció a la llibertat d’expressió a Catalunya com a teló de fons.
Res és el que sembla, ni tan sols la pròpia protagonista.
Aquesta és una novel·la que se situa entre novel·la històrica, si bé no estrictament històrica, ja que alguns fets estan convenientment tergiversats per adaptar-se al relat, i una visió flosòfca i espiritual d’uns fets de gran transcendència, tot condimentat amb una certa dosi d’intriga i reivindicació política. També té el seu punt de sàtira, apel·lant en ocasions a aquell sentit de l’humor que tant caracteritza el poble català

Biografía:

Christina Stub (Copenhaguen 1969), és danesa d’origen i viu a Girona des del 1991.
Diplomada en Ciències Empresarials, escriptora, grafò- loga i tècnica en morfopsicologia, és fundadora del projecte ESPAI NATURA i de l’escola de grafologia i morfospicologia, ESPAI GRAFOLÒGIC GIRONA.
La seva passió i màxim “projecte de vida” és l’escriptura, tant novel·les com obres d’assaig, afció que compagina amb la feina de màrqueting a SUNSET technologies, activitats vàries en l’àmbit de creixement personal i els seus grups de grafologia i morfopsicologia.
“Sant Esteve de les Roures” és la seva sisena publicació. La primera fou la novel·la infantil “Hasse i Flama” (2010), seguida de dues novel·les d’intriga, amb el rerefons d’un despertar de la consciència:
“Año 2012 – bajo los menhires de la Albera” (2011) i “El despertar de les ovelles” (2014). Les dues últimes publicacions han estat assaigs en l’àmbit de creixement personal: “Sense ombra de dubte” (2016) i “HYGGE – el arte de cuidar el momento presente” (2017), i en té una altra en marxa sobre la veritable escolta.Contacta con nosotros


Los campos con asterisco son obligatorios

Llámanos sin compromiso al
91 082 0048