La “Paloma” ve de lluny

Colección Novela
Un libro de Marta Biadiu Llorente

La “Paloma “ és una Habanera, una cançó popular entre els mariners que embarcaven per anar a Cuba.
La “Paloma” és també la cançó que la Consol cantava a la seva neta Sara quan era petita i estava trista. Aquesta mateixa cançó li cantava l’Emilio, l’avi de la Consol per la mateixa raó. Àvia i neta còmplices reien amb la mateixa cançó.
Avui, vint i cinc anys més tard, després de la mort de la Consol, “La Paloma” torna a la vida de la Sara, una tarda d’estiu, de forma casual i enigmàtica.
La Sara no pot recordar perquè reia cada cop que l´escoltava.
El que si recorda és que un secret s’amagava darrera la tonada, un secret segellat entre àvia i neta, un secret transmès al fil dels anys i que la Sara tractarà d’esbrinar.
Una primera pista indica que la “La Paloma” té a veure amb una història d’amor. I les històries d’amor sempre fan somriure a les nenes!
A partir de la trobada d’un pergamí escrit per l’avi de la Consol i sobretot a partir d’una de les dades inscrites en el pergamí, el misteri d’aquesta gran història d’amor sobre el que gira el fascinant relat de la Sara s’anirà esclarint.
La Sara emprèn un viatge per el passat del poble cubà per tal de refer la història endinsant se en un viatge on les peces del trencaclosques s´ encaixaran i desencaixaran per a donar pas a d’altres viatges, a d’altres passats, a d’altres històries d’amor. Qui sap…Potser la seva….

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn

Biografía:

Marta Biadiu Llorente; cineasta, guionista, escriptora, periodista i psicòloga, neix a Barcelona el 21 de Gener de 1966.
Al barri de Gràcia creix envoltada per un ambient familiar cinematogràfic, el seu avi Ramon Biadiu; cineasta d’avant guarda i el seu pare Jaume Biadiu; càmera i realitzador de ” La escuela de Barcelona”.
Als vuit anys viu una experiència que marca la seva trajectòria com a escriptora; estudiarà tres anys en un internat en un poble a la vora de Perpinyà. Viurà moments de gran solitud i l´ escriptura del seu primer diari l´acompanyarà durant aquest anys. L´ aprenentatge de la llengua francesa marcarà també la seva personalitat ; al finalitzar els estudis de Comunicació Audiovisual, anirà amb una beca Erasmus a cursar estudis cinematogràfics a París, ciutat en la que viurà i treballarà set anys en diferents productores com a autora de sèries infantils.
Treballa més tard a Cromosoma amb “Les tres bessones” i a RATVA ( Televisió Andorrana ) A Andorra coneix al pare del seus dos fills. Per raons laborals s’ instal·len a Moscou durant set anys, efectuant un gir dins la seva trajectòria professional;. estudia psicologia i exerceix la professió durant tres anys. Torna a Barcelona i alterna la seva activitat com a mare amb la seva feina com a directora de màrqueting en una ràdio local . Actualment viu a Suècia.
Dirigeix un programa de ràdio ” El arte de vivir” a “Radio Bahía”88.9 i col·labora com a guionista a SVT ( televisió sueca) La “Paloma ve de lluny” és la seva primera novel·la.Contacta con nosotrosPlease leave this field empty.

Los campos con asterisco son obligatorios

Llámanos sin compromiso al
91 082 0048